Registeren

Als je nog niet eerder hebt ingelogd (dus nog geen inlognaam en wachtwoord hebt), moet je je eerst registeren (blauwe link onder de knop 'inloggen'). 

LET OP: voor dit systeem moet je een nieuw account aanmaken. Dit is iets anders (ander platform) dan onze nieuwsbrief (waarvoor je geen wachtwoord nodig hebt)! Klik op deze tekst om jouw account aan te maken.

Je registreert je eenmalig met je persoonsgegevens. Als je je gegevens hebt ingevuld, ontvang je een activatie e-mail om je account te activeren. Je kunt dan inloggen.

Inloggen

Met je inlognaam en wachtwoord kun je inloggen op je eigen account bij de Portretprijs. Je kunt nu werk aanmelden voor de competitie. Ook kun je je persoonsgegevens inzien en wijzigen. 

registreer | wachtwoord vergeten?

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de online nieuwsbrief over de Nederlandse portretkunst.

* Verplicht veld

Steun ons

Draagt u de Nederlandse portretkunst ook een warm hart toe? Graag nodigen we u uit met een donatie onze projecten te ondersteunen. Kleine bedragen zijn ook van harte welkom. Wanneer u ons steunt door middel van een schenkingsovereenkomst, kunt u tot de helft van uw bijdrage terugkrijgen van de Belastingdienst. Klik voor meer informatie op de knop hieronder.

Word donateur

Top